Daag jezelf uit!

Haal jij wel alles uit jezelf en jouw carrière? Wij kunnen je helpen het verschil te maken. Met slimme opleidingen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen. In talenten en vaardigheden die er toe doen. Ga de uitdaging aan en kies de training die bij je past. Van communicatie tot persoonlijke effectiviteit en van leidinggeven tot time management. Weet je nog niet waarin jij je verder wilt ontwikkelen? Test dan je talent met de de Talentenversneller.


Haal alles uit jezelf en je carrière

  • Trainingen. Ontwikkel talenten die ertoe doen, of het nu gaat om beter samenwerken, veranderingen sturen of meer invloed uitoefenen op projecten of processen.
  • Masters en Vakopleidingen. Onze masters & vakopleidingen voegen direct waarde toe aan je cv dankzij de (internationale) accreditaties.
  • Coaching. Wil jij je focus leggen op je talenten, waarden en ambities? Ga samen met een coach op zoek naar de koers die jij wilt varen.
  • Opleidingsinstituut voor coaches.  Zelf als coach aan de slag of je kennis en expertise verdiepen als ervaren coach. Wij zijn nr. 1 opleidingsinstituut voor coaches!

Kom kennismaken

Wij geloven dat echte transformatie ontstaat in persoonlijk contact. Ervaar zelf de aanpak van Schouten & Nelissen. Kom kennismaken op een van onze informatiemiddagen of andere events.

Bekijk onze kalender met aankomende events en ontdek de mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. We zien je graag.

Event kalender

Nienke over de training Assertiviteit

'Met deze cursus heb ik een stevige basis gelegd voor mijn ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die meer op zijn eigen kracht wil vertrouwen.'

Elly over de training Goed waarnemen

‘Bij belangrijke gesprekken bedenk ik eerst wat ik wil bereiken en hoe ik dat ga doen. Daarbij houd ik in gedachten wie ik voor me heb.'

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil jij jezelf versterken om het verschil te maken, maar weet je niet goed hoe? Geen probleem. 

Wij helpen je graag met een advies, dat helemaal past bij jou en jouw opleidingsvraag. We denken met je mee en helpen je vrijblijvend met het vinden van de juiste training. 


Get inspired!

Wij prikkelen je graag. Met relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer. Alles om meer uit jezelf te halen en uit anderen. 

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze nieuwsbrief.