Timemanagement

Timemanagement is een antwoord op toenemende werkdruk. Het helpt om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Wat wil je bereiken in de tijd waarover je beschikt en hoe je dat gaat aanpakken? Leer plannen en organiseren, tijdrovende gewoontes doorbreken en rust inbouwen.

Zolgvuldig en effectief omgaan met tijd

Timemanagement gaat over jezelf en wat je wilt bereiken in de tijd waarover je beschikt. En vooral hóe je bereikt wat je wilt. Het gaat dus eigenlijk niet om het managen van tijd, maar om het managen van jezelf en je werk in de beschikbare tijd. Na het volgen van een timemanagement cursus of timemanagement training ga je effectiever en efficiënter met je tijd om. Zo creëer je meer ruimte voor vernieuwing en creativiteit!


Boekentips over Timemanagement

"Time is what we want most, but what we use worst." - William Penn


Ga effectiever en efficiënter met je tijd om

Meer werk doen in minder uren, tijd vinden voor familie, sport, hobby's en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet? Veel mensen hebben het gevoel dat ze te weinig tijd hebben om alles te realiseren wat ze moeten of willen. Herken je dat? Aan die tijdsdruk kun je wat doen.

Met de timemanagement trainingen en cursussen van Schouten & Nelissen leer je je doelen en taken beter te bepalen, plannen en prioriteren. Zodat je jezelf minder verliest in de drukte van alledag en écht grip krijgt op je agenda. Of werk je liever aan andere facetten van persoonlijke effectiviteit

Timemanagement Trainingen

Leer bewust keuzes te maken en zelf de regie te nemen.