Omgaan met stress

Heb je ook het gevoel dat je teveel moet doen in te weinig tijd? Heb je behoefte aan rust en overzicht? En wil je goed kunnen omgaan met stress en je deadlines halen? Als je ontdekt wat jouw persoonlijke stressfactoren zijn, kun je leren overeind te blijven in moeilijke situaties. En als je werkgever zich bewust is van jouw stressfactoren, kan hij die beïnvloeden.

Blijf overeind in stressvolle situaties
Maak bewuste keuzes

In onze trainingen leer je hardnekkige gewoontepatronen doorbreken. Zo krijg je weer gip op je werk.

Versnel je ontwikkelproces met persoonlijke coaching
Krijg inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten

Met persoonlijke coaching behaal je snel resultaten met een hoog en duurzaam rendement. We werken vanuit een eigen unieke visie. En jouw werkplek staat centraal. Onze coaches zijn zorgvuldig geselecteerd.

E-magazine Stress de baas: zo wordt jouw tijd weer van jou.

Je bent de grip op je werk kwijt. Je voelt je opgejaagd en komt niet van je werk los. Heldere prioriteiten? Een efficiënte planning? In jouw hoofd is het één grote warboel. De waan van de dag is baas over jou. Je voelt je gestrest en geleefd. Welke stappen kun je nu écht zetten om stress te verlagen? Dit e-magazine geeft antwoord.

Lees verder

Verminder je stress in 4 vragen

Je moet (of wilt) te veel doen. En dat zo snel mogelijk. En zo goed mogelijk. Herkenbaar? Stel dan deze vragen voordat je in actie springt en laat je minder opjagen. Vanaf nu is het klaar met dat hollen, rennen, vliegen.

Lees verder

Advies nodig?

Wil je weten hoe jiij effectief om kunt gaan met stress? Bel voor advies of vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op!