Waarom voor ons kiezen?

Jouw talent staat centraal

Wij zetten je persoonlijke ambitie en talenten centraal. Ook als je zelf nog niet of onvoldoende beseft dat je die hebt. Deze positieve invalshoek geeft je meer power om je doelen te realiseren. Daarom stemmen we de training altijd op jou persoonlijk af. Zo ben je verzekerd van een resultaat op maat.

Je leert continu, dus beter

Wij kennen geen trainingen meer die uitsluitend klassikaal zijn. Je leert immers het beste door continu te werken aan je leerdoelen. Daarom krijg je op verschillende momenten en in verschillende vormen inzichten en opdrachten aangereikt. Via onze online leercommunity mijnsn.nl stimuleren we actie en interactie binnen jouw trainingsgroep.

Je past direct toe in je eigen praktijk

Je leert het beste op de plek waar je het geleerde wilt toepassen. Je eigen werkomgeving. Onze trainers laten je daarom veel oefenen in de praktijk. Een praktijk die zij kennen, omdat je erover vertelt in het doelstellend gesprek. En omdat we vooraf vaak werken met 360 graden feedback van bijvoorbeeld collega's en leidinggevenden.

Wij werken met de beste trainers

We zetten trainers in die onze visie begrijpen en voorop lopen in hun vak. Met hun persoonlijkheid weten zij individuen en groepen verder te brengen. Zij hebben toegang tot de nieuwste kennis, interventies en inzichten. Onder meer via Schouten & Nelissen University en andere contacten met universiteiten. Zo spelen onze trainers in op de praktijk van vandaag, met een blik op morgen.

Het effect is bewezen

Onze aanpak bewijst zich iedere keer weer. Dat blijkt uit de evaluaties van de deelnemers. En het blijkt uit onafhankelijk onderzoek van de Universiteit Utrecht. Collega's en leidinggevenden geven aan dat ze ook na verloop van tijd blijvend effect zien van de training die mensen bij ons volgen. Kortom: wij staan garant voor slimme oplossingen die écht werken.