Procesmanagement

Sneller, goedkoper en doelmatiger werken? Met krachtig procesmanagement neem je planmatig díe processen onder de loep die van invloed zijn op je organisatiedoelstellingen. Wij helpen je om je bedrijfsprocessen efficiënter en doelmatiger in te richten. Jouw verbeteringen in de processen van je organisatie verhogen de winstgevendheid en de klanttevredenheid.

Onderzoek processen met een open vizier

Klanten stellen steeds hogere eisen aan je dienstverlening en producten. Dit betekent dat je processen efficiënt zult moeten inrichten en optimaliseren. Processen hebben namelijk een directe relatie met klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Met een procesgerichte verbeteraanpak speel je sneller en flexibeler in op de veranderende wensen van je klanten. Goed getrainde procesmanagers, controllers en verbeterteams kunnen hieraan een uitstekende bijdrage leveren. Kies voor de structurele aanpak van deskundig procesmanagement. Ga voor lean, een groene of een zwarte band en realiseer kwantificeerbare resultaten. Samen met je team. 


Procesoptimalisatie

Schouten & Nelissen biedt verschillende trainingen en leergangen aan gericht op procesoptimalisatie. Je kunt hierbij kiezen uit de leergang procesmanagement of de meer geavanceerde Lean Six Sigma trainingen voor procesoptimalisatie op organisatieniveau. De leergangen bestaan uit modules die je ook los kunt volgen. Meer weten? vraag een gratis adviesgesprek aan.

Procesmanagement opleidingen