Projectmanagement

Jij zoekt meer vaardigheden om meetbare resultaten te boeken en zowel efficiënt als effectief te werken. Je wilt de juiste technieken en methoden in de vingers hebben en tegelijk optimaal samenwerken met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Kies jij voor versterking van je kwaliteiten in het leiden van projecten of het managen van processen?

Cursus, training of opleiding projectmanagement

Projectmatig werken sluit goed aan bij ontwikkelingen in veel organisaties. Voor een succesvol project zijn meerdere partijen verantwoordelijk – van projectleider tot projectmedewerker. Schouten & Nelissen biedt tal van projectmanagement cursussen, trainingen en opleidingen over projectmanagement en -methoden. In onze trainingen en opleidingen projectmanagement leren projectleiders om de processen en de interactie tussen de betrokkenen optimaal in te richten en te regisseren. Projectmedewerkers leren eigen initiatief te ontplooien, speelruimte zelfstandiger te gebruiken en mee te denken met de projectleider.


Maatwerkoplossing nodig?

Soms sluiten jouw routinewerkzaamheden niet aan op wat je organisatie tijdelijk nodig heeft. Tot op zekere hoogte kun je improviseren, maar hoe beheers je dan de risico's? Projectmatig werken kan een uitstekende oplossing zijn, maar vraagt vaak wel om een cultuuromslag. Het is niet altijd eenvoudig om bestaande patronen los te laten. Wij ondersteunen je met uitgebalanceerde maatwerktrajecten en trainingen waarmee je een solide basis legt. Onze adviseurs en trainers begeleiden de gewenste cultuuromslag zorgvuldig. Mét oog voor eventuele fricties die daarbij horen.

"Begin met het einde in gedachten." - Steven Covey

Trainingen projectmanagement