Twijfel je over de juiste opleiding? Neem dan gewoon even contact met ons op voor professioneel advies.

 

Vergroot jouw effectiviteit met een HRM opleiding

Als HRM adviseur erken je dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen. Je leidt het personeelsbeleid in goede banen, adviseert het management op het gebied van arbeidsomstandigheden, selectiegesprekken en loopbaanontwikkeling. Ben jij werkzaam als HRM adviseur en zoek je verdieping in een of meerdere aspecten van het vak? Een greep uit onze HRM opleidingen en trainingen gegeven op locaties door heel Nederland: 

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

Geef je leiding en voer je beoordelings- en voortgangsgesprekken? Wil je zowel het beste uit je collega's halen als optimale resultaten voor het bedrijf? In deze training HRM leer je hoe je je gedegen voorbereidt op gesprekken en resultaatgerichte HR-gesprekken voert. Hoe haal je structureel het beste in mensen naar boven? Je leert in deze HRM training om de regie over het gesprek te houden, je ook in lastige situaties sterk te voelen en om oprecht contact te maken met je collega's. Positieve en negatieve feedback ontvangen en krijgen vormen voor jou na deze opleiding HRM een ontspannen vanzelfsprekendheid. 

Leergang Loopbaanadviseur

Wil jij als professional loopbaanadvies geven? Je als coach, HRM manager of reïntegratieprofessional verdiepen in duurzame inzetbaarheid van medewerkers? 
Deze HRM training helpt je om mensen te begeleiden in het maken van optimale loopbaankeuzes. Waar je na afloop van deze opleiding HRM toe in staat bent? Je leert hoe je cliënten de regie laat nemen over hun eigen carrièrepad. Je voert als professional coachings-en loopbaanadviezen uit. Een keur aan meetinstrumenten kennen voor jou geen geheimen meer, net als het inzetten van diverse motivatietechnieken. Met deze Leergang Loopbaanadviseur leg je een stevige basis voor de NOLOC-certificering. 

Selectiegesprekken voeren

Een organisatie floreert door de juiste mensen op de juiste plek. Als HRM professional wil jij medewerkers in huis halen die het beste halen uit de functie. 
In deze HRM training ontdek je hoe je de beste kandidaat herkent tussen alle andere sollicitanten. Je wordt getraind in de juiste methodieken voor een succesvol selectiegesprek. Als HR-medewerker of leidinggevende weet je al wat je zoekt. Na deze HRM opleiding weet je ook hoe je de juiste persoon selecteert en aan je bedrijf verbindt. Je voert krachtige, gestructureerde selectiegesprekken. De door jou vastgestelde selectiecriteria helpen je om een eerste indruk om te zetten naar een systematische kennismaking. Diverse gespreksvaardigheden- en technieken voor een doelgericht selectiegesprek hebben geen geheimen meer voor jou. Na deze training HRM ben je in staat om kandidaten wiens kwaliteiten bij de functie passen feilloos te herkennen en binnen te halen.