Bevlogenheid

Tevredenheid is een acht. Bevlogenheid een negen. Een bevlogen medewerker is productiever, verzuimt minder en is loyaler aan je organisatie. Naast een prettiger werkklimaat levert het je simpelweg extra rendement op. Wij dagen je uit om samen met ons te groeien, om bevlogenheid te creëren en stimuleren. Te werken aan een bevlogen organisatie. Een negen!

Play
Bekijk de video

Medewerkersonderzoek naar Bevlogenheid

Het Bevlogenheidsonderzoek van Schouten Research wordt uitgevoerd met de WEB-monitor. Dit online instrument is gebaseerd op het wetenschappelijk gevarieerdere WEB-model en staat voor een positieve benadering, gericht op het creëren van bevlogen medewerkers die vertrouwen hebben in hun eigen kunnen. Er kunnen extra vragen of modules aan het medewerkersonderzoek toegevoegd worden over thema’s die specifiek binnen de organisatie van belang zijn. A&O-psychologen begeleiden je stap voor stap in het onderzoeksproces. Ook helpen wij je met de communicatie, het creëren van draagvlak en het  doorvoeren van verbeteringen. Om persoonlijk leiderschap te stimuleren ontvangen medewerkers direct na het invullen van het medewerkersonderzoek feedback over hun scores en tips om met hun bevlogenheid aan de slag te gaan.

Advies aanvragen Start demo WEB-monitor


Bevlogen medewerkers...

  • presteren beter
  • zijn klantvriendelijker
  • zorgen voor betere prestaties
  • zijn trouw aan de organisatie
  • doen graag een stapje extra
  • zijn betere en meer inspirerende managers

Gratis whitepaper

Veel bedrijven houden periodiek een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Maar is tevredenheid wel genoeg? 

Lees het nu in de whitepaper van prof. dr. Wilmar Schaufeli ‘Waarom bevlogenheid? Is tevredenheid niet voldoende?’


Test je bevlogenheid

Benieuwd hoe ons online medewerkersonderzoek eruit ziet? Je kunt hier een demo zien van de WEB-monitor en je eigen bevlogenheid testen.

Als je de vragenlijst hebt afgerond, krijg je direct individuele feedback. Zo weet je meteen hoe het is gesteld met je eigen bevlogenheid!