Mastermodules Human Development

Wil jij je visie op ontwikkelen van mensen in organisaties verdiepen en aanscherpen en je dagelijkse praktijk wetenschappelijk onderbouwen? In deze master(modules) bestudeer je inzichten uit de psychologie, HRM en organisatiekunde. Door deze te bestuderen in de context van de wisselwerking tussen organisatie, maatschappij en privésituatie van mensen, ontwikkel je een brede kijk op Human Development.

De Master Human Development bestaat uit:

3 keuze modules:

  • Gericht op specialisatie
  • Gericht op interventie
  • Overige keuzemodules

Door de vrije opbouw van de Master Human Development kun je zelf de onderwerpen kiezen waarin je de meeste interesse hebt. Je kunt hiervoor willekeurig modules selecteren uit bovenstaande groepen. Na succesvolle afronding, behaal je dan een algemeen masterdiploma. Wanneer je de modules zo kiest dat ze binnen een afstudeerrichting vallen, kun je daarbij een aantekening van specialisatie ontvangen.

Hieronder staat per afstudeerrichting de leerroute aangegeven.

Afstudeerrichting LEREN EN INNOVEREN
Zorg dat je thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de specialisatiemodule Leren en innoveren.

Afstudeerrichting VERANDERMANAGEMENT
Zorg dat je thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de specialisatiemodule Psychologie en verandermanagement en de keuzemodule Systematisch verbeteren en innoveren.

Afstudeerrichting CONFLICTMANAGEMENT
Zorg dat je thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de specialisatiemodule Conflictmanagement.

Afstudeerrichting COACHING
Zorg dat je thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de interventiemodules Evidence Informed Coaching en Teamcoaching en groepsinterventies.

Afstudeerrichting PSYCHOLOGIE BINNEN DE ORGANISATIE
Zorg dat je thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de specialisatiemodule Psychologie en verandermanagement en maak een keuze uit de keuzemodules Psychologie een inleiding of Het brein in de organisatie.

Afstudeerrichting ORGANISATIEKUNDE
Zorg dat uw thesis over dit onderwerp gaat en volg in ieder geval de specialisatiemodule Psychologie en verandermanagement en de keuzemodule Inrichting van kwaliteitsmanagement.